Momentet kulmore të dasmës nuk janë të gjitha njësoj, kjo e këtij cifti ju lë pa fjalë (VIDEO)

0

Ceremonitë e dasmave janë të zakonshme përsa i përket programit, por këtë herë gjithçka ka dalë jashtë kontrollit. Sigurisht kur themi jashtë kontrollit flasim gjithmonë për mirë, pasi dhëndri dhe nusja kanë mahnitur të ftuarit gjatë kërcimit të tyre.

Zakonisht jemi mësuar që nusja dhe dhëndri në kërcimin final kërcejnë me muzikë klasike ose të lehtë, por çifti Ediie Ohanian dhe Priscilla Saah kanë zgjedhur të kërcejnë hip-hop, duke lënë pa fjalë të ftuarit në ditën e dasmës së tyre.

Me lëvizjet e tyre “shkatërruese” të sapomartuarit u dhuruan mjaft kënaqësi dasmorëve, të cilët i shoqëruan me duartrokitje gjatë gjithë kërcimit.