Standard.al

Si e shohin njerëzit botën nga profesioni i tyre (Foto)

0

Ju sjellim disa fotografi mahnitëse që tregojnë se si e shohin njerëzit botën nga profesionet që kanë

Shumica, e moshës madhore i kalojnë 40 orë në javë duke punuar. Nuk është e habitshme se shumica prej nesh merzitemi duke parë gjithmonë pamjen e njëjtë dhe nga koha në kohë ëndërrojmë të ndryshojmë vendet me dikë tjetër

Ne jemi befasuar kur kemi parë disa këndvështrime nga vende të ndryshme të profesioneve, dhe kemi vendosur t’ju ofrojmë një mundësi që t’i shihni edhe ju këto./21

Punëtor vinçi

 

Astronaut

Shoferi i trenit

Muzikant

Këpucëtar

Komentatori i futbollit

Veterineri

Pilot

Arkatari në aeroport

Punëtor i fermës së pulave

Bukëpjekës

Shofer

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.