Standard.al

Semaforët punojnë në Tiranë, por jo gjatë natës

0

Tiranë shpesh njihet edhe si qyteti i vetëm që nuk fle asnjëherë, pasi banorët e saj punojnë gjatë 24 orëve. Por ky krahasim është i gabuar, pasi jo të gjithë punojnë gjatë natës. Një prej shumë gjëra ve që nuk punon gjatë natës është semafori.

Ka raste që edhe gjatë ditës semaforët nuk ndizen, por përsëri shumica e tyre punojnë. Por duket se bashkia për të kursyer i fik ata natën, duke shkaktuar herë pas herë edhe ndonjë aksident të vogël. Nuk dihet arsyeja e vërtetë e fikjes së semaforëve gjatë orëve të natës, por problemi ekziston në shumë prej kryqëzimeve të rëndësishme.

Fotoja që po ju tregojmë është shkrepur në kryqëzimin e “7 xhuxhave”, pranë xhamisë të Namazgjasë, dhe kjo situatë është çdo natë. Nuk dihet përse ndodh kjo fikje e semaforëve, dhe duhet që të lajmërohen si makinat dhe këmbësorët sepse mund të ketë aksidente nga pakujdesia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.