Standard.al

Kujdes! Makjazhi ju gënjen të gjithëve…

0

Makjazhi mund të na mashtrojë të gjithëve

Artisti libanez Samer Khouzami është një person kreativ, që i ka veprat të ngjashme me atë të një kirurgu plastik, por ai nuk përdor bisturi për të transformuar modelet e tij.

Ai na kujton se kozmetika mund të jetë një mënyrë e mirë për të fshehur të vërtetën aq sa mund të përdoret për të përmirësuar pamjen, transmeton arbresh.info.

Këtu janë disa shembuj të punës më të shquar të Samerit. Hidhni një sy, dhe mos harroni që paraqitjet shpesh janë mashtruese.

30155-650-1446557032mac 29355-650-14465570321 29505-650-144655703217bqaomksfc 29605-650-144655703247 29555-650-144655703236 30205-650-1446557032nk6c2wu 29855-650-144655703272 29905-650-14465570329 29405-650-144655703210 29755-650-14465570326 29705-650-144655703255

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.