Standard.al

13 fraza që çdo femër ëndërron t’i dëgjojë

0

Çfarë ka për darkë? Më duhet të punoj prapë deri vonë! Ku është xhemperi im i gjelbër? 

Këto fjali të përditshme sigurisht janë shumë të njohura për të gjitha çiftet.Por çfarë me të vërtetë duan të dëgjojnë femrat nga meshkujt e tyre?

Këtu kemi vendosur disa fjali të këndshme që do të shkrijnë zemrën e çdo zonjushe
1.Dukesh shumë e bukur pa grim!

2.Ti e nget makinën më mirë se shumica e meshkujve që njoh!

3.Merr një sy gjumë e dashur. Unë do të gatuaj darkën, t’i laj enët, do pastroj shtëpinë gjithashtu do të ndihmoj edhe fëmijët rreth detyrave të shtëpisë!

4.Mezi të njoha, po dukesh shumë e dobët!

5.Super modelja në fustanin e tejdukshëm? Ajo qëndronte pranë meje? Jo, nuk e kam vërejtur atë!

6.Po, do të shkojmë në pushime! Po, për një muaj të tërë!

7.Nuk ka rëndësi se sa kushton, nëse vetëm të pëlqen ty!

8.Ti je vajza e parë që nëna ime definitivisht e adhuron!

9.Natyrisht, ti ke të drejtë!

10.Nuk ke nevojë t’i zgjedhësh, le t’i blejmë të gjitha!

11.Shokët e mi mund të presin!

12.Çfarëdo që ndodh, le të ndodh! Ne jemi bashkë, dhe asgjë tjetër nuk ka rëndësi!

13.Të dua! A do të martohesh me mua?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.