Standard.al

Historia e frikshme e Bloody Mary-t

Kush mund ta harrojë historinë e frikshme të Bloody Mary, një shpirt i lig i cili mos të paraqitet në sytë  tuaj. Shumica e njerëzve kanë dëgjuar legjendën e Bloody Mary kur ishin fëmijë, historia drithëruese me një fantazmë te quajtur Bloody Mary.

Legjenda thotë se gruaja e keqe mund të thirret duke brohoritur ”Bloody Mary” para një pasqyre në një vend të errët të ndezur vetëm një qiri. Preferohet që të thirret një ose tre herë për t’u shfaqur dhe vendi më i përshtatshëm është banjoja.

Kush është Bloody Mary me të vërtetë mbetet një mister.Ndërsa shumë versione thonë që ajo në të vërtet quhej Mary Ëorth e cila pas aksidentit të pësuar me makinë i ishte shëmtuar tmerrësisht fytyra.

Disa njerëz ende thonë që ajo mund të kthehet për hakmarrje ndaj njerëzimit dhe mund t’i vrasë të gjithë ata që e thërrasin pasi si duket ajo ka pasur tallje të shumta nga njerëzit kur kishte pësuar aksidentin e kur fytyra e saj ishte e shëmtuar.

Legjenda e Mary Bloody është rritur në  popullaritete dhe ka pësuar ndryshime të mëdha. Mary Bloody bën  pjesë tashmë edhe në filma horror ku ky film quhet ”Candyman” dhe nëse personazhet thirrnin 3 herë para pasqyrës Candyman,u shfaqej Bloody Mary dhe i tmerronte.

 

Comments are closed.