Standard.al

Kjo është unaza që iu mbron nga sulmet seksuale

0

Unaza e quajtur Nimb, është e dizajnuar për t’iu mbrojtur nga sulmet seksuale.

Sipas Cnet, mjafton që ta mbani atë në gishtin tuaj dhe kur ju jeni në rrezik, ajo do të njoftojë familjen, shokët dhe shërbimet emergjente për t’iu ndihmuar.

Ajo këtë e bën duke dërguar një sinjal, përmes GPS-it të telefonit tuaj duke ua dërguar atyre vendin se ku ndodheni ju për t’iu ardhur në ndihmë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.