Në ditët e sotme për shkak të ngarkesës në punë apo në shkollë, thuajse shumica e njerëzve e kanë të pamundur ushtrinin e një aktiviteti fizik. Ajo çfarë ju sugjerojnë është se pas kafes dhe ngrënies së mëngjesit të bëni këtë ushtrim i cili zgjat vetëm 5 minuta. Ushtrimi quhet “Dielli” apo Surya Namaskar dhe është ushtrim joga. Përfitimet e këtij ushtrimi janë:

  • Forcon sistemin imunitar
  • Stimulon sistemin e tretjes
  • Zvogëlon depozitat yndyrore në trup
  • Ju jep energji
  • Ndihmon sistemin nervor për të menduar pozitivisht

Sigurisht që ushtrimi duhet të bëhet çdo ditë, në mënyrë që të vëreni ndryshime pozitive në veten tuaj./ Burmi: healthyfoodteam