Standard.al

Skandal në zyrat e shtetit, administratorit i del video intime duke u masturbuar

0

Një skandal ka ndodhur para disa ditësh në një institucion shtetëror të Gostivarit, perkatesisht në zyrat e Drejtorisë se të Ardhurave Publike.

administrat-640x480

Sipas informacioneve të portalit Tetovaplus, administratori ka kryer akte te turpshme në zyrat e këtij institucioni dhe është incizuar me telefon celular ndërsa videoja skandaloze me përmbatje eksplicite po qarkullon nëpër Gostivar.

Ndërkohë Drejtoria e të Ardhurave Publike ka ngritur masë disciplinore kundër këtij administratori dhe nëse vërtetohet se videoja amorale ka ndodhur në zyrat e saj, do të marrë denimin e merituar. (Burimi: TetovaPlus)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.