Standard.al

Mrekullia/ Nëna zgjohet nga koma, 7 vjet pasi lindi vajzën

0

Danijela Kovacevic kishte rënë në koma në vitin 2009 gjatë lindjes së vajzës. Më shumë se shtatë vjet ajo qëndroi në koma me shpresa të vogla nga mjekët dhe familjarët se një ditë do të zgjohet.

Vajza e saj tani është shtatë vjeçe dhe për herë të parë e ka njohur; Mari  flet rrjedhshëm ndërsa është rritur pa dashurinë e nënës për më shumë se shtatë vite.

Për shërimin e mëtejshëm të nënës tani duhen edhe 50 mijë euro pasi periudha e gjatë në koma ka lënë gjurmë në shëndetin e saj.

Kjo nga mjekët po quhet si një mrekulli e llojit të vet pasi që asnjë nuk kishin besuar se Danijela do të zgjohej ndonjë ditë përsëri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.