Standard.al

Kjo video e animuar për prindërit do t’ju fusë në dhe (Video)

0

Atëherë kur fëmija nuk ka kohë të rrijë me prindin mundohet ta gjejë një zgjidhje.

Kjo video e animuar tregon se si i biri i këtij plaku ka blerë një robot për t’u kujdesur për të atin plak transmeton Gazeta Express. Askush nga ju nuk do të mund ta shohë këtë video pa u përlotur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.