Autori britanik i quan femrat shqiptare si “Guys and Dolls”

0

Gazetari britanik AA Gill kishte dhënë një mendim për shqiptarët. Sipas tij është shumë e thjeshtë t’i përshkruash ata.

“Shqiptarët për nga natyra janë njerëz modestë. Ende mund të shohësh gra të moshuara me veshje tradicionale fshati, por të rinjtë janë këmbëngulës që të kenë një dukje sa më evropiane – e kjo do të thotë ‘seksi’. Ka mjaft vajza me flokë të zbardhura, me fund disa-centimetërsh, dhe me gjinj përjashta. Ato luajnë rolin e të dashurave të gangsterëve, megjithëse e tërë kjo pamje shumë më tepër të ngjanë në ndonjë produksion shkollor të ‘Guys and Dolls’”.

Loading...

Lini nje pergjigje