Standard.al

Aksi Fushë Krujë-Tapizë/Udhëtarët në panik. Ja çfarë ndodh…

0

Qytetarët kanë denoncuar në redaksinë tonë se në aksi nga Fushë Kruja deri në kryqëzimin e Tapizës është tërësisht i bllokuar.

Sikurse mund ta shikoni në foton e dërguar nga qytetarët, bëhet fjalë për një trafik kilometrik.

Asnjë patrullë policie nuk ndodhet në vendngjarje dhe deri tani nuk ka informacione përse ky aks është i bllokuar.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.