Standard.al

VIDEO/Skiatori i çmëndur bën selfie, teksa e përpin orteku

0

Një skiator francez ka bërë diçka të tmerrshme. Duke qenë se në disiplinat profesioniste të skisë nuk po i ecën ai ka gjetur një mënyrë tjetër për të fituar vëmendje.Në alpet franceze skiatori ka gjurmuar një ortek dhe ka realizuar një videoselfie teksa orteku e përpinte, duke rrezikuar jetën. Për më tepër ndiqni videon.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.