Standard.al

VIDEO/Kjo është mënyra e duhur për ta pastruar laptopin

0

 

Kur është hera e fundit që e keni pastruar laptopin tuaj?

Kjo mënyrë e thjeshtë e mirëmbajtjes së laptopit nuk do ta shpëtojë atë vetëm nga papastërtitë dhe pluhuri i akumuluar por do ta mbajë edhe në konkurrencë me laptopët e rinj, transmeton lajmi.net

Pesë gjërat themelore që një laptop duhet t’i ketë të pastra janë çanta, ekrani, tastiera, portet dhe flutura e ftohjes.

Në videon më poshtë do të shihni këtë mënyrë të thjeshtë të pastrimit, të cilën duhet ta aplikoni çdo herë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.