Taiwan, babai kundër martesës gay, nusja shoqërohet në altar nga shefi i saj

0

Jennifer dhe Sam janë të fejuara prej njëmbëdhjetë vjetësh. Kur ato vendosën të martohen babai i Jennifer refuzon ta shoqërojë atë në altar.

Loading...

Ai që do ti qëndrojë pranë është shefi i saj, një drejtues i Hsbc Bank në Taiwan. ‘Është një hap shumë i madh për komunitetin LGBT dhe shpresojmë me këtë mënyrë të inkurajojmë edhe të tjerët’, ka komentuar Jennifer.

Loading...

Lini nje pergjigje