Standard.al

Spanjë, Ja në çfarë moshë lind 2 binjakë një grua në Spanjë?

0

Një grua 64-vjeçare spanjolle ka lindur 2 binjakë, vajzë dhe djalë.

Gruaja në fjalë i ka lindur më fëmijët në sajë një operacioni çezarian dhe raportohet se të dy fëmijët gëzojnë shëndet të plotë.

Media spanjolle “El Pais” ka shkruar se edhe nëna e fëmijëve gëzon shëndet të plotë. Djali peshon 2.4 kg ndërkohë që vajza është 2.2 kg dhe nuk kanë pasur asnjë komplikacionn gjatë lindjes.

Në vitin 2012, e njëjta grua i dha jetë një vajze, e cila më vonë u mor në kujdes nga shërbimet sociale.

Në vitet e kaluara kanë qenë 2 gra të tjera spanjolle që kanë lindur në moshë mbi 60-vjeçare.

Në prill të vitit 2016 një grua indiane në të 70-at lindi një djalë të shëndetshëm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.