Standard.al

Shokuese, krokodili që jeton edhe me kokë të prerë!

0

Edhe pse duket e çuditshme, por faktet tregojnë të kundërtën. Një krokodili në Azi i është prerë koka nga një punëtor ferme, por ai vazhdon të jetë ende gjallë.

Sikurse duket edhe në video, koka e krokodilit është vendosur në një lavaman dhe ai vazhdon ende të jetë gjallë, ndërsa pjesa e tjetër e trupit qëndron në një kovë.

trupi

Pamjet e filmuara janë dërguar për tu hetuar, pasi e gjitha kjo duket e pabesueshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.