Standard.al

Pamje rrëqethëse: Brenda bunkerit që u ndërtua për “fundin e botës” (Foto)

0

Këto foto tregojnë pamjet e një bunkeri bërthamor të braktisur prej vitesh.

Ai u ndërtua në vitet e Luftës së Ftohtë në Suffolk të Britanisë së Madhe.

Por në 1991 ai u braktis. 1,563 bunkerë u ndërtuan në gjithë Britaninë pas tensioneve nukleare mes SHBA-së dhe Rusisë.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.