Standard.al

FOTO DETAJ/ Dita e 19- Nga urimet e ‘8 marsit’ deri tek takimi me Lu dhe aletët

0

Përfaqësues të Partisë Demokratike por edhe të aleatëve të tjerë opozuiitarë së bashku me qytetarë të shumtë vazhdojnë qëndresën e tyre në ditën e 19 të protestës në “Çadrën e Lirisë.

Në emër të festës së gruas Basha ka mbajtur një takim me gratë e PD dhe shumë qytetare ku u ka kërkuar të përkrahin kauzën e tyre që të shpëtojnë nga një kryeministër i cili i ka cuar shumë prej tyre edhe në vetëflijim.

Më herët kreu i PD-së, Lulzim Basha ka mbledhur mesditën e sotme partitë aleate ku kanë diskutuar për protestën dhe vazhdimin e saj.

 

Në tryezën e sotme Koalicioni Opozitar vendosi ngritjen e Kuvendeve Qytetare Për Zgjedhjet e Lira dhe të Ndershme anembanë Shqipërisë, me përfaqësues të spikatur të komunitetit dhe të gjithë grupeve të interesit, si pjesë e Lëvizjes popullore për zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika

Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika
Foto; Hamza Hatika

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.