Standard.al

Katër ide për ngjyrosje: hit ngjyrash për mure në vitin 2017

0

Natyrisht që, para së gjithash, do të dëshironit që shtëpia juaj të jetë e shndritshme me nuancat më të këndshme, mirëpo ekziston mënyra që t’i unifikoni shijen tuaj me këshillat e ekspertëve.

Po ju japim katër propozime të shkëlqyeshme nga të cilat do të gjeni edhe inspirimin edhe nxitje për fantazi, si edhe për zgjidhjen e çështjes: si ta ngjyros shtëpinë (banesën)?

Këshilla më e rëndësishme është: kombinoni ngjyrat që i doni në nuancën trend në mënyrë të re!

E hirta mbetet në trend, por shmangni kombinimet tashmë të zakonshme me mobiliet bardhë e zi. Provoni variantin e tavolinës fshatare.

Kontrastet janë në modë, zgjidhni shirita të bardhë për mure të errëta, tavolinën e kuzhinës nga druri i ricikluar, karrige plastike të tejdukshme!

Tonet terakote janë më afër nuancave të verërave sesa okër e portokalltë. Mirëpo, asgjë nuk do t’ju pengojë që të gjitha këto nuanca të gjenden në të njëjtin enterier.

E kaltra dominon në pistat e modës, por edhe në enterier. Zgjidhni variantet e errëta të variantit të marinës dhe nuk do të gaboni.

Hit është edhe zgjidhja e mureve dyngjyrëshe. Për trapezari zgjidhni ngjyrë vanilje të verdhë, për dhomën e bebes rozë dhe të bardhë.

Në fund, ngjyra e preferuar e gjelbër edhe këtë vit është numër 1. Fjala është për nuancën e brendshme zen, e cila qetëson, ftoh dhe freskon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.