Standard.al

Facebook/Zbulohet një faqe e dyte, e cila do sjell risi për përdoruesit

0

Rrjeti social Facebook është duke e testuar një version të dytë sekret.

Bëhet fjalë për një faqe dytësore e cila është duke u testuar në versionin beta në Android, por disa përdorues kanë raportuar se po vërejnë ndryshimin edhe në iOS.

Në përditësimin e fundit, faqja e rregullt e të rejave mbetet si faqja kryesore dhe versioni i ri është nën kategorinë “Explore”.

Në thelb, kjo faqe është një kombinim fotosh, videosh dhe artikujsh bazuar në pëlqimet dhe interesat e përdoruesit sipas faqeve që ai i ka pëlqyer.

Kjo faqe e dytë është një mënyrë për t’i lidhur përdoruesit me faqet dhe njerëzit që nuk i kanë shokë në Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.