Standard.al

Seks treshe? Ja disa rregulla që duhet të dini

Të bësh seks treshe?

Kjo duket ëndrra e shumë meshkujve, sidomos kur flitet për dy partnere femra.

Por gjithmonë e më shumë femrat po ëndërrojnë për një ménage-à-trois.

Në vitin 2015, tashmë të paktë janë ata që flasin për seksin tresh duke u skuqur në fytyrë.

Megjithatë disa rregulla duhet t’i dini, që gjërat të shkojnë sa më mirë:

Duhet ta duan të dy- Kush është në një marrëdhënie, por ëndërron të bëjë seks tresh, duhet të bisedojë me partnerin hapur rreth kësaj imagjinate. Vetëm nëse të dy kanë dëshirë, seksi tresh do jetë diçka që të shijon.

Asnjëherë mos bëni favore- Kur themi që të dy duhet të jeni të bindur për seksin tresh, atëherë duhet të keni parasysh që njëri prej jush mund ta bëjë këtë vetëm për hatër të tjetrit. Por ky është gabim. Seksi bëhet i mirë, kur të gjithë marrin kostot e tyre.

Kriteri i përzgjedhjes- Nëse çifti vendos për të ftuar një partner/e në krevat, atëherë personi do përzgjidhet nga të dy. Vetëm nëse të dy keni tërheqje erotike për dikë, treshja do jetë një mrekulli.

Hyrja e butë- Mos mendoni se sapo arritët qëllimin për një treshe, të hidheni direkt në aksion. Merreni me ngadalë dhe bëni një hyrje të butë. Luani me duart shumë në fillim.

Demokracia edhe në këtë rast- Treshe, por në mënyrë të barabartë. Duhet të tregoheni intensivë me të dy partnerët në seks. Gjithçka të shpërndahet në mënyrë të barabartë. Edhe pse keni vendosur të bëni një treshe, shpërndarja jo e barabartë mund të çojë në xhelozi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.