Standard.al

Penisin më të madh në botë? Ja ku renditen shqiptarët

0

Universiteti i Ulster në Belfast me udhëheqës profesor Richard Lynn ka bërë një kërkim me anë të të cilit do të gjejë se, meshkujt e ciliave shtet kanë me penisin më të madh.

Universiteti ka përpiluar një renditje të “Top-100  shteteve botëror, ku meshkujt kanë organin më të madh dhe rekordin e mbajnë meshkujt e Kongos, penisi i tyre arrin mesatarisht 18 cm.

Më pas vijojnë meshkujt e Ekuadorit dhe Gana, ndërsa, nivelin më të ulët e kanë koreanët, me penisin mesatarisht 9.7 cm.

Po meshkujt shqiptarë në çfarë vendi ndodhen? Ata janë në 10 vendet e para me gjatësinë e penisit 14.73 cm, duke ia kaluar meshkujve gjermanëve 14.5 cm, anglezëve, kanadezëve, rusëve dhe spanjollëve të cilët e kanë organin gjenital mesatarisht 14 cm.

Kurse francezët e amerikanët janë edhe më poshtë, respektivisht 13.5 cm dhe 13 cm. Ndër të tjera spikat fakti që italianët janë të gjashtë në botë dhe të dytët në Evropë, me 15.7 centimetra, pas Islandës me 16.5. Bie në sy fakti që orientalët janë më pak “të pajisurit”, me dimensione nga 9.7 të Koresë në 10.9 të kinezëve

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.