Standard.al

Grevistët e Zharrëzit kalojnë natën në Vorë, kjo nënë bën diçka unike për ta (FOTO)

0

Banorët e Zharëzit  të cilët kaluan 20 ditë në grevë urie prej tre ditësh janë nisur drejt Tiranës me këmbë.

Mbrëmjen e djeshme e kaluan në Vorë, dhesot rrëth orës 12 pritet të mbërrijnë në Tiranë.

Banorët po i bashkohen cadrës së ngritur para Kryeministrisë nga Partia Demokratike.

Me marshimin e banorëve të Zharrëzit janë solidarizuar shumë qytetarë, përfaqësues të shoqërisë civile dhe aktori Julian Deda.

Në qytete te ndruyshme njerezit janë solidarizuar me gjëra që për ta janë të vogla por për këta heroj do të thotë shumë.

Në qëndresën e tyre në Vorë gjatë natës së ftohtë dhe me shi, një banore është solidarizuar me ta duke ju gatuar byrek dhe duke jua cuar heronjeve të  cilët nuk kanë udhëtuar në këmbë mbi 100 kilometra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.