Standard.al

4 fantazitë e çmendura të femrave në shtrat

0

Në vendin e parë u rendit “marrja me forcë nga partneri”. Nuk bëhet fjalë për dhunë por për një dëshirë agresive dhe tërheqja e femrës me forcë dhe të bërit seks me dhunë e çmend një femër.

Në vendin e dytë renditet dëshira për tu shtirur si mashkull për një natë dhe për të tërhequr partnerin drejt dëshirave më të fshehta.

Në vendin e tretë renditet dëshira për të bërë striptizëm për një natë, duke e joshur më së shumti partnerin, por edhe duke i rritur vetes dëshirën.

Një pikë e katërt është dëshira e të kryerit marrëdhënie seksuale “me shefin”. Ideja e këtij raporti intim është partnerin ta shohësh si një boss të madh dhe ti si një vartëse e bindur, të bësh çfarë të thotë ai. Pra një Christian Grey i vërtetë derisa më në fund të shijohet kënaqësia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.