Standard.al

Femra! Këto 10 pozicone masturbimi ju çojnë në qiellin e 7 (FOTO+18)

0

Masturbimi është gjithmonë temë interesante. Mësoni se sa dhe si vetëkënaqen femrat, si edhe meshkujt si e fshehin masturbimin nga ato.

Rreth 70 për qind e femrave rregullisht masturbojnë, 50 për qind e tyre e bëjnë këtë pa marrë parasysh a kanë partnerë apo jo, ndërkaq vetëm 10 për qind e femrave thonë se këtë gjë kurrë nuk e kanë bërë, shkruan standrad.al.

Megjithatë, duket se si vetëkënaqja femërore akoma është temë tabu.

Cosmpolitan ka nxjerrë meimazhe të animuara pozicionet te cilat femrat do të arrijnë vetëkënaqesi maksimale.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.