Standard.al

Foto/ “Duhet të ma japësh k…”, polici i martuar seks me kolegen. Por e zbulon gruaja dhe…

0

Dy policë nga San Antonio i Teksasit në SHBA janë pezulluar për një kohë të pacaktuar, pasi që shefat e tyre kanë konstatuar se ata kishin kryer marrëdhënie seksuale gjatë orarit të punës.

Eman Fondren dhe Rebbeca Martinez, të cilët prej shumë vite punonin në të njëjtën njësi, kishin shkatërruar sistemin GPS në veturën e tyre zyrtare gjatë 16 shkurtit, me qëllim që të mund të ‘zhduken’ dhe të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë orarit të punës.
Dyshja ishin zbuluar kur bashkëshortja e Emanit i kapi në flagrancë dhe më pas publikoi mesazhet që ‘çifti’ i kishin shkëmbyer.

R: Mendoj se duhet të ma japësh k… në orarin e punës. Të dua.

E: Jam i sigurt se do t’i përmbush të gjitha dëshirat e tua.

R: Po rrezikojmë paksa, por jam në disponim për aksion.

Policia ka bërë të ditur se dyshja kishin shkuar në apartamentin e një miku të përbashkët gjatë orarit të punës, ku kanë bërë seks, raportojnë mediat lokale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.