Standard.al

Shkon të vizitojë shtëpinë e shoqes studente, por shokohet kur futet brenda

0

Kur shkon në Universitet dhe të duhet që të jetosh në konvikt apo shtëpi me qira, kupton se ç’do të thotë të jesh “shtëpiake” ose të bësh gjithçka vetë.

Një studente në Elbasan ka shkuar në shtëpinë e shoqes së saj për vizitë, por kur ka hyrë brenda është zhgënjyer. Dukej sikur aty jetonin djem dhe jo vajza, pasi mbeturinat ishin lënë në shumë qese të tejmbushura saqë dhe ishin shpërndarë në të gjithë vendin ku ndodhej lavamani. Kuptohet që nuk është e lehtë t’i bësh të gjitha, ndoshta vajza edhe punon edhe studion, por kjo pamje është paksa e rëndë për t’u pranuar, aq më tepër kur shikon që aty banon një femër. Gjithsesi vajzat duan të tregojnë me këto foto se nuk është e lehtë të jesh studente sot.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.