Veliaj inspektim në urbane, cuditërisht edhe sot i gjeti bosh (FOTO)

0

Kryetari i Bashkisë së Tiranës  udhëtoi me autobusin e linjës urban “Kinostudio-Kombinat” për të inspektuar nga afër shërbimin dhe kushtet që ofrojnë autobusët e kësaj linje.

Loading...

Ajo që vihet re është se sërisht autobuzët janë bosh, me njerëz të ulur nëpër sendilje dhe me pamje të rregullt, madje edhe xhama të pastruar.

Veliaj prej disa kohësh del në një vizitë të programuar nëpër urbanët e Tiiranës dhe me foto të bëra nga fotografi i bashkisë tregon funiksionimin e linjës  më me shumë fluks në Tiranë sic është ajo Kombinat-Kinostudjo.

Por qytetarët e shikojnë cdo ditë se si janë autobuzët e Tiranës, si mbajnë rradhë dhe zihen për të mos i zënë të paktën dera teksa autobuzi niset sepse nuk ka vend për të hipër të gjithë.

Sic edhe e shikoni në këto foto:

 

 

 

Loading...

Lini nje pergjigje