Standard.al

Refuzimi më i hidhur për Shën Valentin (Foto)

0

Daniel organizon një takim për t’i bërë përshtypje mikes së tij Aleksës për ditën e Shën Valentinit.

Me surpriza të ndryshme, me qëllim për t’i rënë në sy vajzës dhe të fitojë zemrën e saj.

Ndërsa ajo ishte shumë mirënjohëse për gjestin, por kjo nuk ishte e mjaftueshme dhe e bëri të qartë në llogarinë e saj në Instagram, që ta shihnin të gjithë.

“Nga golfi tek darka, lule, akullore dhe një udhëtim. E bëre të gjithë në këtë takim miqësor, Daniel! Ti doje për të vendosur një standard për mënyrën se si duhet të trajtohem dhe e ke krijuar shumë lart atë”, ka shkruar ajo.

Menjëherë, postimi ishte i mbushur me komente në favor të Danielit. “Në çdo koment thua “mik!”. “Askush nuk e meriton këtë … askush”, ishte komenti i një vajze.

Por “surpriza” ndaj tij, nuk mbaroi këtu.

“Unë e falënderoj Perëndinë aq shumë që më ka vënë një mik si ti në jetën time. Faleminderit që më bëre të ndjehem si një princeshë”, ka përfunduar duke vendosur #AkomaBeqare dhe kjo nuk la vend për dyshime.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.