Standard.al

Prekëse/ Historia që çdo vajzë do të qante sapo ta shihte (VIDEO)

0

Secila vajzë e kupton më së miri nënën e saj, kur vet të bëhet nënë.

Kjo histori reale, që secila vajzë duhet ta shikojë, rrëfen për atë që çdo nënë kalon, prej lindjes së vajzës, dhe deri në fund të jetës së saj.

Kujdesi dhe dashuria e tyre është e pakusht, dhe koha e tyre është vetëm për fëmijët e tyre, ndërkaq fëmijët ua dijnë vetëm kur të bëhen vet prindër.

Shikoni këtë histori e cila do t’ju bëjë me lot…

Vlerësoni nënat tuaja, sepse janë të vetmet që në mënyrën e tyre, na falin gjithçka që kanë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.