Nga Porshi tek brisku, ja dhuratat që kanë bërë shqiptarët për Shën Valentin (FOTO)

1

Dita e Shën Valentinit ose sic jemi mësuar ta quajmë dita e  të dashuruarve është pritur sot nga të gjithë njerëzit anembanë botës.

Dikur ka marrë dhuratë dikush ka bërë dhuranë, por mbi të gjitha të gjithë kanë shkëmbyer dashuri.

Edhe në Shqipëri ndoshta me vonesë por vitet e fundit është përhapur festa e Shën Valentinit dhe të bërit dhurata. Thuhet që dhuratat i pranon edhe mbreti por në fakt si kanë qënë dhuratat që kanë bërë shqiptarët.

Revista anabel ka grumbulluar në një album foto të dërguar nga shqiptarët se cila ka qënë dhurata që kanë bërë ose marrë dhe ja cafrë kanë dërguar ata: