Standard.al

Në këtë shtet nuk guxon të postosh foto me shi

0

Në Emiratet e Bashkuara Arabe është e paligjshme të postosh foto “online” të stuhive apo përmbytjeve  pasi postimi I këtyre fenomeneve dënohet me ligj. Ministri I Brendshëm I këtij vendi tha se fotot e përmbytjeve prishin imazhin e vendit dhe do të ndëshkohen me një gjobë deri në  200 mijë euro. Kjo erdhi pas shumë fotove të postuara “online” pas shirabve të rrëmbyeshëm që goditën Emiratët këtë javë, duke shkaktuar bllokim rrugësh dhe anulim fluturimesh.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.