Standard.al

I ngacmonte të dashurën në internet, hakmarrja e tij do t’ju bëjë për të qeshur (Foto)

1

Një burrë e ka gjetur një mënyrë shumë gazmore për t’iu hakmarrë një personi i cili po ia ngacmonte të dashurën, duke i dërguar mesazhe seksiste në “Facebook”.

Për t’iu hakmarrë atij, Karl Hughes bën një foto me brekët e brendshme të së dashurës së vet, por i zhveshur sipër, dhe më pas ia dërgon ngacmuesit përmes llogarisë të së dashurës. Ai ka thënë se ishte detyruar të reagojë në atë mënyrë, pasi që ngacmuesi nuk ndalej së dërguari mesazhe të dashurës së tij, Jessica Davidson.

1 Comment
  1. zaho says

    Breket or breke-ista jane vetem te brendeshme ! Breke qe vishen jashte nuk ka!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.