Standard.al

Veprimi më i rëndë që një nënë mund t’ia bëjë vajzës 4-vjeçare (Foto)

0

Kjo është padyshim një ndër ngjarjet më të rënda që është dëgjuar së fundmi

Një nënë britanike i ka dhënë drogë të shumta vajzës së saj 4-vjeçare që të bënte seks rehat me dashnorin.

Michala Pyke, 37 vjeç dhe i dashuri i saj John Rytting janë duke u përballur me akuzën e keqtrajtimit të të miturve dhe vrasje e paqëllimshme.

Michala mësohet t’i ketë dhënë drogëra të forta vajzës së saj Poppy, si metadon, ketaminë që përdoret për të qetësuar kuajt dhe heroinë.

Pas 6 muajsh injektimesh e vogla vdiq. Dyshja po gjykohet tani dhe rrezikon mbi 20 vjet burg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.