Standard.al

Pozicioni ideal për seks, ja si ta gjesh të duhurin

0

Çdo person ka një pozicion të vetin ideal në një marrëdhënie seksuale. Por ja si të gjeni atë të duhurin për ju dhe ta provoni sa më mirë.

1- Pozicioni i qenit, nëse je e papërmbajtshme/e zjarrtë

‘Doggy style’ është pozicioni i duhur për ty nëse je një vajzë e papërmbajtshme dhe pasionante, që nuk ka frikë të jetoj në mënyrën më ekstreme.

2- Anash nëse je romantike

Pozicioni anësor është ai që bën për ty nëse je tip i ëmbël apo romantik, me nevojën për të qenë e mbrojtur.

3- Pozicioni i misionarit nëse je e pasigurt

Misioni është pozicioni perfekt nëse je një vajzë e pasigurt, që në jetë ka nevojë të jetë e udhëhequr.

4- Në këmbë nëse je xheloze dhe pasionante

Nëse je një vajzë posesive dhe shumë pasionante, pozicioni që bën për ty është ai në këmbë, ndoshta pas murit.

5- Pozicioni i fikëses së qiririt nëse je autoritare

Nëse je një vajzë autoritare dhe e mësuar të kesh kontroll mbi situatat, ky pozicion është ai që bën për ty.

6- Ulur nëse je aventuriere

Pozicioni ulur, mbi partnerin, është i duhuri për ty nëse je tip aventuriere dhe pak e pafajshme.

7- 69 nëse je tip i pavendosur

Nëse je vajzë e pavendosur, shkruan Anabel, me siguri pozicioni perfekt për ty është 69-ta.

8- Seksi ekstrem nëse je natyrë kurioze

Nëse je një person me shumë kuriozitet dhe që pëlqen të ekperimentosh me gjëra të reja, nuk mund të përmbahesh kur vjen puna te seksi ekstrem apo stilet e ’50 Hijet e Grey-t’.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.