Standard.al

Ndihmoi një zonjë të moshuar për t’i rregulluar gomën e makinës, ja si ia shpërbleu ajo (Foto)

0

Kur një gruaje të moshuar iu shpua goma e makinës, ajo nuk e kishte idenë se si do të mbërrinte në shtëpi. Një i ri po udhëtonte përgjatë rrugës së fshatit, kur pa makinën buzë rrugës. Ai vuri re gruan e moshuar të shqetësuar dhe vendosi ta ndihmonte.

E moshuara u shqetësua akoma më shumë kur pa të huajin t’i afrohej. Çfarë donte ai? A do ta ndihmonte me të vërtetë?

Por përderisa ajo s’mund ta rregullonte vetë gomën e makinës, nuk kishte zgjidhje tjetër. I dha të huajit gomën rezervë dhe ai e ndërroi atë shumë shpejt.

Gruaja e falënderoi dhe i ofroi atij para për punën e bërë, por ai nuk pranoi. Në vend të kësaj i tha gruas: Vetëm mendoni për mua kur të shikoni dikë që ka nevojë për ndihmë. Kujtoni Brian Anderson dhe paguani për një vepër të mirë me një tjetër vepër të mirë.

Pas kësaj ai u largua. Zonja e vjetër ishte aq e impresionuar me aktin e tij të mirësisë. U kthye në “Mercedesin” e saj dhe pasi eci një copë rrugë u ndal në një kafene.

Aty u prit nga një kameriere e qeshur, e cila i ofroi asaj një peshqir të thatë për flokët lagura në shi. Në atë moment gruaja vuri re se kamarierja ishte shtatzënë. Ajo dukej shumë e lodhur, por dukej personi më i këndshëm në botë.

Zonja e moshuar i ofroi asaj një gotë me limonadë. Pastaj u kujtua për Brian Anderson.

Ajo la 100 funte poshtë pijes së saj dhe kur kamarierja shkoi për t’i marrë ajo u largua.

Pastaj kamarierja pa shënimin që gruaja i kishte lënë në një copë letre: Një burrë i mirë më ndihmoi në rrugë, kështu që unë po ju ndihmoj juve. Brenda letrës ishin edhe 400 funte të tjera.

Kamarierja mbeti pa fjalë, përfundoi punën dhe u largua për në shtëpi. Kur mbërriti në shtëpi, u hodh mbi krevat dhe u ndje shumë me fat. U përkul mbi burrin e saj duke e puthur dhe i tha: Të dua Brian Anderson!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.