Standard.al

Mos i hidhni shishet e verës, ja çfarë mund të bëni me to (Foto)

0

 

Ndoshta zakonisht i hidhni shihet e verës pasi t’i përdorni ato, por pasi ta shikoni këtë video do të mësoni shumë ide se si t’i përdorni ato.

Nëse nuk e keni ditur, ju mund ta ktheni shishen e verës në diçka të re dhe t’i jepni një jetë të re!

 

1. Mund ta dekoroni shtëpinë me shishet e verës për Krishtlindje

2. Mund t’i ngjyrosni për t’i kthyer në dekorime

3. Mund t’i përdorni edhe si mbajtës qirinjs

4. Çka nëse do ta kthenit një shishe të verës në një mbajtës të brushës së dhëmbëve?

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.