Standard.al

LSI organizon Konventën Zgjedhore të Tiranës, zgjidhen 179 kryetarë

0

Këtë fundjavë Lëvizja Socialiste për Integrim do të zhvillojë Konventën Zgjedhore e Tiranës  nga e cila do të dalin organet e reja drejtuese të saj, që mbërrijnë pas zhvillimi të zgjedhjeve për kryetar.

Gjithsej do të marrin pjesë 2301 votues dhe do të kandidojnë 256 persona për për Komitetin Drejtues të Tiranës dhe nga këto do të zgjidhen 179 kryetarë. Po ashtu do të zgjidhet edhe Kryetauri i LSi për Tiranën. Kjo Konventë vjen pas një procesi zgjedhor të organizuar në cdo organizatë të partisë. Organizata ka zgjedhur kryetarin e sa dhe delegatët të cilët do të marrin pjesë në konventën e Tiranës

Votimi do jetë elektronik.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.