Standard.al

Vizatimet e pamundura por, të vërteta (VIDEO)

Vështirë se mund ta mësoni teknikën e artistit të talentuar Marcello Barenghi se si duhet vizatuar gjësendet që ato të duken krejtësisht reale – megjithatë, video-materialet në vijim janë vërtetë festë për sy.

Duke i shikuar këto gjashtë video të përzgjedhura, ku prezantohet mjeshtëria artistike e Barenghit, do të argëtoheni, do të mësoni për teknikën e vizatimit 3D, pse jo dhe të përfeksiononi mjeshtërinë tuaj nëse merreni me vizatim.

Ndoshta, ky është hapi i parë për një artist për t’u shndërruar në një Michelangelo të ri. Nëse jo, së paku është një mënyrë e bukur për të shpenzuar pak kohë të lirë.

Kanaçja e bizeleve

Shishja e birrës

Keku Oreo

Gazeta Metro

Patatinat

Vezët e fërguara 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.