Standard.al

VIDEO EROTIKE +16 /Shkon për të bërë joga, por trajneri e …..

0

Duhet të bëni shumë kujdes kur shkoni në palestër apo për të bërë joga, pasi në shumë raste mësuesit mund të abuzojnë me ju.

Në videon e mëposhtme tregohet momenti kur një grua shkon për të bërë joga, dhe mësuesi i saj pasi i mbyll sytë fillon dhe i bën prekje erotik në të gjithë pjesët e trupit me pretekstin se i tillë ishte ushtrimi.

Gjithsesi kjo video është vetëm një demonstrim që tregon anën tjetër njerëzore, kujdes nuk duhet ti besoni çdo kujt.

Për më shumë shihni videon nga fillimi deri në fund.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.