Standard.al

Shpikje e re/Meshkujt nuk do të kenë nevojë të shkojnë më në tualet

0

Nëse keni ngecur ndonjëherë në trafik dhe nuk e mbani dot, kjo mund të ishte zgjidhja e duhur që keni pritur gjithë këto kohë.

Bëhet fjalë për një pajisje e cila mund të lehtësojë jetën e burrave, madje ata mund ta frekuentojnë banjën më pak se më parë, shkruan standard.al.

Quhet HeWee Go Active dhe është një çantë urine në të cilën mund të liroheni sa herë të doni dhe në fund të ditës ta zbrazni në tualet, për ta ripërdorur normalisht të nesërmen.

Penisi futet në një nga “strehat” e çantës dhe mund të urinohet lirshëm. Një tub bën transportimin e urinës në çantën plastike dhe që mesa duket mban shumë lëngje trupore.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.