Standard.al

Rrëfehen burrat, ja kur arrin kulmi dhe ata nuk i dashurojnë më partneret

0

Burrat kanë treguar për momentin kur kuptuan se më nuk e dashurojnë partneren e tyre.

Ky debat është realizuar në Reddit dhe disa nga përgjigjet e burrave ishin shumë brutale.

Një burrë komentoi se momentin kur e kuptoi që më nuk e dashuron të dashurën e tij, ishte kur një burrë e pyeti nëse do të martohet me të dhe ai ishte përgjigjur shumë shpejtë që “jo”.

“E dija kur lëshonte gazra dhe kjo gjë më irritonte”, komentoi një burrë tjetër.

Një tjetër tha që e kuptoi që dashuria e tij kishte përfunduar kur nuk kishte dëshirë që të kthehej në shtëpi.

Për një tjetër u  kuptua gjatë një debati kur ishin për pushime. Kur e dashura e tij e kishte pyetur nëse i interesonte që po e dëshpronte, atëherë ai ishte përgjigjur me “jo” duke u ndarë prej saj vetëm disa orë më pas.

Një storie më e dhimbshme  ishte kur një burrë tregoi se si u nda nga bashkëshortja.

“Pas një ndeje private, një darke dhe një vallëzimi të ngadaltë, i pëshpërita në vesh që nuk të dua më dhe që dua divorc”, ka thënë ky përdorues.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.