Standard.al

Mos u habit! Ja sa i duhet një femre të parkojë makinën siç duhet (VIDEO)

0

Një femrës i janë nevojitur plot tetë minuta dhe 17 tentime që ta parkojë veturën në rrugën e lagjes, dhe këtë gjë e ka dokumentuar një fqinj i saj i cili e ka filmuar me kamerë amatore.

Në video shfaqet momenti kur shoferja përdor 35 manovra të ndryshme, duke menduar se do të arrijë ta parkojë veturën.

Por duke parë se ajo assesi nuk po mund ta parkonte veturën, fqinji i saj vendosë të dalë në rrugë për ta larguar veturën e vet, më qëllim që ajo të mund të parkohet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.