Standard.al

U akuzua nga PD për përkthim gabim të Vetting-ut, largohet para mbarimit të mandatit shefi i misionit të EURALIUS

0

Shefi i misionit të EURALIUS largohet nga Shqipëria. Në 1 shkurt, kreu i Komisionit të Reformës në Drejtësi, Xhafaj njoftoi se Rainer Deville do të largohet nga Shqipëria edhe pse mandati i përfundonte në vjeshtën e vitit 2018. Deville u akuza nga Partia Demokratike për përkthimin gabim të Vettingut.

“Të nderuar, në nisje të punës së përbashkët për vitin 2017 dhe në përmbyllje të detyrës së Shefit të Misionit EURALIUS IV ¬Dr Rainer Deville, në vlerësim të kontributit të tij dhe punë së përbashkët për reformën në drejtësi, kemi kënaqësinë t’iu ftojmë në një pritje koktej ditën e mërkurë, datë 1 shkurt, ora 18:00 në Hotel “ Tirana Internacional”. Ju mirëpresim! Fatmir Xhafaj Kryetar i Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut”, shkruhej në ftesën e Xhafajt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.