7 erëzat që veprojnë si ilaçe (Video)

LexoEdhe

Kanella: ul nivelet e sheqerit në gjak dhe parandalon diabetin.

Kurkuma (një erëz e vendeve aziatike që përmban edhe Shafran Indie) ul nivelet e kolesterolit dhe parandalon kancerin.

Karafili: Ul inflamacionin në gojë, lufton viruset, bakteret dhe sëmundjet kërpudhore të lëkurës.

Xhenxhefili: Mund të përdoret për të trajtuar probleme digjestive dhe të përzierat. Kjo erëz stimulon edhe aktivitetin seksual tek meshkujt.

Shafrani – Stimulon sistemin nervor dhe ndihmon për të luftuar format e lehta të depresionit.

Arrëthyesi: Ndihmon për të trajtuar diarrenë dhe ënjtjet abdominale, si dhe lehtëson dhimbjet e shkaktuara nga reumatizmi.

Paprika – Ndihmon për parandalimin e ftohjes dhe kollës, si dhe stimulon tretjen.

Next Post

Discussion about this post

SONDAZHI

[democracy id="18"]

Lajmet e fundit