Standard.al

Asu e “Kara Sevda”, e pa besueshme si është në jetën e përditshme (Foto)

0

Një vajzë e bukur dhe me stil.

Këto tipare e karakterizojnë aktoren Asu në filmin e njohur ‘Kara Sevda’

Përveç kësaj aktorja Melisa Pamuk e njohur si Asu edhe në jetën e saj të përditshme mbanë këtë stil kaq të veçantë, gjë që mund të dket e cuiditshme sepse jo të gjithë aktorët i shohim sic edhe janë në film, transmeton Gazeta Express.

Melisa përveç që është aktore ajo edhe në vitin 2011 ishte zgjedhur Miss.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.