Standard.al

Studimi: Kush bën shumë dashuri ka këto arritje në jetë

0

Përse disa meshkuj kanë karrierë më të suksesshme, një partnere të zgjuar dhe të bukur, një familje të shëndoshë, dhe të ardhura më të larta?!

Kjo është një pyetje që shpesh futet në diskutime dhe merr përgjigje të ndryshme, por së fundmi një studim gjerman i kryer nga Labor & Independent Economic Research, ka dëshmuar se meshkujt që bëjnë më shpesh seks janë më të suksesshëm dhe fitojnë më tepër para, shkruan standard.al. Studiuesit e këtij kërkimi , i pari në llojin e vet, kanë marrë në shqyrtim 7,500 individëve të moshës 26 deri 50 vjet, pavarësisht jetës së tyre seksuale dhe të ardhurave ekonomike.

Në fund të këtij procesi, studiuesit kanë dalë në përfundimit se meshkujt që bëjnë më shpesh seks janë më të suksesshme dhe kanë fitime ekonomike më të larta se të tjerët.

Kjo vjen pasi meshkujt që nuk bëjnë shpesh seks janë më të vetmuar e bien më shpesh në depresion ndërsa ata të cilët janë aktive më shumë se 3 apo 4 herë në javë, dalin më shpesh, janë më sharmante dhe më të motivuar për një jetë të mirë jo vetëm seksuale por në përgjithësi./standard.al

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.