Standard.al

“Mos qaj, të çoj unë në shtëpi” Babai shqiptar që përdhunonte vajzat në makinë

0

Një shqiptar nga Gjermania i martuar dhe me dy fëmijë ditën e enjte ka dalë para Gjykatës pasi ai është arrestuar nën akuzën e përdhunimit të dy vajzave të reja.

Konkretisht ngjarjet kanë ndodhur në 9 tetor 2016 në 2 dhe 2:30 e mëngjesit. Rasti i parë ka ndodhur me një vajze 23 vjeçe finlandeze. Ndërsa ajo po priste një taksi, 37 -vjecari është vetofruar ta ndihmonte.

Por sapo vajza ka hipur në makinë, ai e ka dërguar në një rrugë të veçuar ku e ka përdhunuar dhe më pas e ka zbritur nga makina. Po të njëjtën natë ai ka përdhunuar edhe një vajzë nga 27 vjeçe, e cila po qante në një rrugë tjetër për shkak se ishte zënë me të dashurin dhe kishte dalë nga shtëpia. Ai e merr për ta ngushëlluar, por më pas e rreh dhe e përdhunon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.